Snel een nieuwe HR ketel nodig bij een defect

koud hebbenEen mooie nieuwe CV ketel bestellen met deze kou gebeurd heel regelmatig. Want met de kou wordt de ketel natuurlijk een stuk meer gebruikt. Heel logisch dat er dan ook meer onderhoud nodig is. De ketels begeven het vaak op een moment dat het totaal niet uitkomt. Bijvoorbeeld op een koude winterdag. Zo kunt u Remeha Calenta ketel voor een scherpe prijs aanschaffen.

Nieuwe ketel flinke uitgave

Als de ketel flink staat te branden kan het voorkomen dat deze opeens stopt met werken. In dat geval is het natuurlijk noodzakelijk om zo snel mogelijk een nieuwe ketel te krijgen. Als u in een huurwoning woont, is de verhuurder hier verantwoordelijk voor. Als u de eigenaar van een woning bent, moet u hier zelf voor zorgen.

Een nieuwe ketel is natuurlijk wel een flinke uitgave. Niet iedereen heeft dit geld zo gemakkelijk beschikbaar. Het is een goed idee om hier een klein spaarpotje voor aan te leggen. Zo kunt u dit soort zaken makkelijker opvangen. Er zijn echter ook mogelijkheden om de ketel op afbetaling te krijgen of deze via een lease constructie in uw woning te krijgen. U betaald dan een vast bedrag per maand. Daar zit het onderhoud vaak ook bij inbegrepen. De nieuwe ketel wordt dan dus direct goed onderhouden.

Snel vervangen

Als u in een dergelijk situatie komt dat de ketel snel moet worden vervangen, is het natuurlijk wel belangrijk dat u een goed model uitkiest. Vrijwel alle nieuwe modellen zijn tegenwoordig een stuk zuiniger dan oudere ketels enkele jaren geleden waren. Dit scheelt in het gasverbruik, een grote kostenpost. Er zijn veel verschillende merken ketels beschikbaar waarmee u gemakkelijk vele euro’s kunt besparen.